Betalt, men ingen ydelse

Penge betalt men ydelsen mangler

Gustave spørger:

Jeg har nu været i kontakt med en pige  siden slutningen af november som jeg har betalt penge for at lave en opgave for mig. Det var gjort klar fra starten at jeg havde en deadline d. 4 januar kl 12:00. Det er imorgen og det er nu helt klart for mig at hun har bedraget mig, og sikkert også flere andre inde fra hjemmesiden www.casehelp.dk.

Hun har fra start af været meget troværdig og kommet med oprigtige undskyldninger for hvorfor at opgaven ikke var lavet færdig endnu, men som tiden gik og vi kom længere ind i december blev det klart for mig at der var noget underligt i gærde! Tiden blev længere imellem e-mail korrespondenserne, og så her idag efter at vi ikke har snakket i 6 dage siger hun at den er klar i eftermiddag, dette skrev “hun” ved 12 tiden. Nu er kl 21:41 og jeg ringede til hende kl 20:00 og siden da har telefonen været slukket. (har også ringet mange gange før hvor telefonen aldrig er blevet svaret).

På hendes profil skriver hun at hun har kompetencer inden for grammatik og dansk sprog mm. Og at hun har læst i London.

Er meget frustreret og ved ikke helt hvad jeg skal stille op, men at finde denne person er mit mål lige nu, hvad kan man gøre?

Forbrugermeningen svarer:

De rigtige at spørge om hvordan du finder personen bag, er jo utvivlsomt www.casehelp.dk der kan se mere bag om profilen via administrationen. Hvis du ikke kan få fat i dem, kan du finde både telefonnummer og adresse via www.dk-hostmaster.dk.

Derefter kommer så situation omkring de penge du har betalt. Hvis det er tale om en stjålen identitet skal du melde sagen til Politiet. Hvis identiteten er god nok skal du følge vores guide her.

Held og lykke videre.