Aldrig modtaget betalt jakkesæt

Billigejakkesæt.dk var knap så billige endda

Dorthe spørger:

Jeg har bestil et jakkesæt i gennem billigejakkesæt.dk. Jeg bestilte tøj d. 16/9-2016. Jeg få en ordre bekræftelse på det jeg havde bestilt. Jeg venter så nogle dage og så tager jeg kontakten til dem igen via mail hvor jeg får besked om at min pakke er sendt med DAO365. Dem skriver jeg så til og høre om de har modtaget min pakke hvor de får min adresse og mail og navn, men nej de har ikke modtaget noget..

Jeg skriver så igen til dem som jeg har bestil tøjet fra og så får jeg mail d 28/9-2016 hvor i der står:

Kære kunde 

på grund af leverandørsvigt, har vi været nødsaget til at lukke ned. 

har du varer eller penge til gode skal du svare på denne mail med dit ordre nummer og hvad du mangler 

Det har jeg gjort men jeg får ikke noget tilbage fra dem. Jeg tager så kontakten til DAO365 for at høre om de har modtage noget overhovedet, hvor de siger nej de tror slet ikke på at min varer er sendt fra dem af.

Hun siger at der er andre som står i samme problem som mig.

Forbrugermeningen svarer:

Det er jo en meget simpel sag at komme videre med, for du har betalt, men ikke modtaget din vare, og kan derfor hæve dit køb. Det hele starter med at du sender dem en påkravsskrivelse med posten, og du kan se her hvordan du skal gøre:

Sådan laver du en påkravsskrivelse.

Hvis de ikke betaler, skal du bare åbne en småsag ved retten, og der vil du med 100% sikkerhed vinde.