Hifi højtalere

Betalte for højtalere, men fik ingen leveret.

Glenn spørger:

Ja hvor skal jeg starte og hvor skal jeg slutte 🙁

I midt Febuar tog jeg en beslutning, om at jeg ville have nogle andre højtaler. Så jeg tænkte at nettet måske ville være et godt sted at starte, og da jeg ikke er født med den berømte Guldske, så tænkte jeg at brugt nok var hvad jeg kunne klare. Jeg fandt en tysk side der sælger brugt HiFi, der ligner DBA.

jeg fandt så et par højtaler som jeg ville købe, tog kontakt til sælger, i start marts fik jeg så kontakt med sælger. Det viser sig så at være en mand som bor i UK, ikke noget galt i det tænkte jeg, man tror vel på det gode i mennesket ikke?

Jeg forlanger at handlen kunne gå via Paypal, men det var ikke i sælgers interesse, han forslog at bruge et firma DFS http://www.dfs-worldwide.eu som jeg self var inde og tjekke ud, det virker også til at være ok troede jeg.

Vi blev enige om at der skulle handles, jeg får tilsendt en kontrakt fra DFS som også efter min mening virker ok, og jeg skulle så overføre 850,- Euro til en agent fra DFS hvad jeg selvfølge gør, på kontrakten står der at min vare vil blive leveret hos mig den 19/3-2016, men det gør den så ikke, jeg sender efterfølgende ca 48 mails til sælger, samt en del mails til DFS, de svarer ikke tilbage hverken sælger eller DFS, der er gået over en måned nu 🙁

Jeg har talt med min bank, de siger at de godt kan skrive til den bank i UK, men da de mener at mine penge er trukket er der nok ikke meget at gøre 🙁

Hvad kan jeg gøre? jeg har gemt alle mails samt kontarakt osv.  Det sjove kommer så nu, jeg tænkte at jeg lige ville ind på den tyske side i går, og tjekke om der skulle være noget tilsalg, og vupti faldt over et indslag, med de selvsamme højtaler alså foto, med den selv samme tekst, dog en smule redigert og det kan jeg bevise også, så blev jeg sgu gal, skrev et par mails til den sælger som selfølgelig ikke svarede mig tilbage . . .

Forbrugermeningen svarer

Du skulle helt klart have holdt på at du ville overføre igennem PayPal, for så kunne du have fået dine penge tilbage. Nu er de unægtelig tabt. Det er et klassisk svindelnummer du der har været offer for, og den absolut eneste måde at komme videre på hvis du vil det, er at melde sagen til det Britiske Politi som bedrageri. De vil højest sandsynlig bede dig stævne manden civilt, og så skal du have gang i en engelsk retssag. Det er altså op ad bakke uanset hvad, men det danske system dækker jo naturligvis kun ting der er sket i Danmark, så vores bedste råd er at anse pengene for tabt.