Advarsel mod lingeriegirl.dk

Vi har hos Forbrugermeningen modtaget adskillige spørgsmål fra forbrugere der har problemer med lingeriegirl.dk – hjemmesiden er pt nedlagt. Et enkelt kig på Trustpilot afslører også en enig holdning hos forbrugerne, nemlig at de bliver snydt. Vi bringer derfor denne advarsel, og samtidig en guide til hvad man skal gøre.

Josefine spørger:

Jeg bestilte d. 6/9-16 et tørklæde fra Lala Berlin hos LingerieGirl.dk (eksisterer ikke mere). Jeg fik så tilsendt en mail med pakke nr. og hvor i de skrev, at pakken var på vej og der ville gå 1-2 hverdage, før at jeg modtog pakken. (Inde på deres hjemmeside står der 3-5 hverdage) Jeg blev så vældig glad. Jeg følte ikke at der var nogle tegn på fusk i første omgang, men da der så var gået 3 hverdage og pakken stadig ikke var kommet, blev jeg lidt forvirret men gav den en dag til. Næste dag var den heller ikke kommet og jeg blev virkelig i tvivl om det havde været en ægte hjemmeside jeg havde bestilt fra, for man plejer at holde det man lover angående forsendelses dage. Jeg gik så ind på trustpilot hvor jeg så en masse dårlige anmeldelser og blev rigtig ked af det på både mine egne vegne og alle andres. Jeg forstår ikke hvordan man kan finde på sådan noget her, overfor sine medmennesker. Jeg har skrevet omkring 3-4 mails hvori jeg spørger hvor min pakke bliver af og skriver at jeg vil bruge min 14 dages fortrydelsesret § 19, plus at jeg gerne ville have sendt pengene retur. Stadig intet svar og stadig ingen tegn på at pakken er sendt af sted eller nogensinde vil komme. Vi er mange som er blevet snydt af denne hjemmeside, og det kunne være så fedt at få lukket siden ned så andre mennesker ikke hopper i fælden.

Forbrugermeningen svarer:

Nu er vi så heldige at hjemmesiden er dansk ejet, og derfor gælder dansk lovgivning på området. Ejerens navn står offentligt hos www.dk-hostmaster.dk når man søger på domænet, så derfor starter sagen med at du skal sende en påkravsskrivelse til ejeren. Dette kan du se her hvordan du gør:

Sådan laver du en påkravsskrivelse.

Herefter skal du sende en rykker når ejeren sandsynligvis ikke svarer, og så er du klar til at åbne en småsag, og det kan du se her hvordan du gør for kun 500 kroner:

Få dine penge tilbage.

Du vil med 100% sikkerhed vinde sagen, så bare klø på!