bodystocking

Bodystocking købt på Trendsales, men varen kom aldrig frem

Julie spørger:

Jeg var på Trendsales, og fandt en bodystocking, som jeg synes var fed. Andre havde spurgt om bl.a. mærke, hvor mærket blev opgivet, men modellen kunne ikke findes på den givne hjemmeside. Derfor spurgte jeg, om ikke vedkommende kunne sende billeder af den på, til mit nummer.

Jeg modtog 3 billeder, og det kan ses, at det er den pågældende bodystocking. Jeg siger, jeg er interesseret i køb på 300 kr. – nypris var opgivet, som 600 på Trendsales. Personen spurgte om adresse samt navn og vi aftalte, at mobilepay var løsningen. Jeg indtaster det givne nummer, hvor et udenlandsk navn kommer op.

Jeg screenshotter, og spørger om det var det korrekte navn. Det var det – dog begyndte jeg at blive usikker, så jeg spurgte om hun kunne køre track & trace på pakken. Derefter sendte jeg de 300, efter jeg slog vedkommende op på krak og så, at hun boede i Ringsted, som der også stod på Trendsales. Hun kunne godt køre track & trace, og hun ville sende pakken senere. Jeg spørger kl. 19, om hun har sendt pakken. Siden da, har hun ikke svaret. Er det noget jeg kan melde, eller er det på mit ansvar, hvis jeg er blevet snydt?

Forbrugermeningen svarer:

Du kan principielt godt melde det til Politiet, men det er dig og Politiet der derefter skal bevise at hun har haft til hensigt at snyde dig, og det kan godt blive svært.

Det du derimod kan gøre er at hæve handlen, for du har jo hendes navn og adresse, så du kan sende en påkravsskrivelse først og derefter følge vores guide her:

Sådan laver du en påkravsskrivelse.