hestehandel

Snydt i hestehandel

Mia spørger:

Hej,har købt en hest på kontrakt som ej prøvet redet og med 14 dages returret også pga dette. Da hesten leveres,har sælger glemt mindst en side af kontrakten,så hun får min sidste side med underskrifter med hjem,og lover at sende tilbage.Hesten er så ikke som lovet,og jeg vil gøre brug af mine 14 dages returret,da den bukker og stejler.Sælger vil nu ikke svare mig,og jeg finder en som har redet hesten,som skriver at den før har gjort det.Finder nu ud af,at der åbenbart mangler en side mere i kontrakten.Prøver igen at kontakte sælger uden held.Hesten har nu gjort det flere gange,og det er direkte farligt at ride den.Får så at vide,at sælger ingen penge har,da hun har købt ny hest lige efter hun solgte mig hendes.Skriver til hende,om hun er sød at hjælpe mig videre med hesten,da jeg kan forstå hun ingen penge har.Igen svar igen.Så alt i alt har hun fukset med kontrakten,solgt mig en hest med skjult fejl og udsat mig for fare ved at ride denne hest.Hun lovede mig optil flere gange,at den var uden unoder,skader osv.Hvad gør jeg nu?

Forbrugermeningen svarer:

Først og fremmest skal du naturligvis aldrig give dokumenter ud, men istedet give kopier af dem, for nu har du problemer med at bevise kontrakten, hvis sælger ikke er enig i din sagsfremstilling.

Uanset hvad skal du starte med at skrive en påkravsskrivelse og og bruge guiden derefter til at stævne, hvis der ikke reageres. Du kan se her hvordan du skal gøre:

Sådan skriver du en påkravsskrivelse