Won wood

Købt en vare der aldrig er blevet leveret

Jane spørger:

Jeg er blevet anbefalet at købe en træfigur fra WONWOOD af en kollega. Hun havde modtaget en og tænkte at så var det en sikker handel. Jeg har betalt 645 kr. for figur og porto i marts måned.
Min fejl var, at jeg kom til at skrive et forkert tal i mit mobilnummer i beskeden, da jeg bad ham sende den uden omdeling. Jeg fik besked fra postvæsenet, at jeg ikke havde afhentet pakken og den derfor var sendt retur. Her fik jeg adresse og navn på vedkommende.

Har så siden korresponderet med vedkommende, der påstår at figuren er afsendt. Jeg tror jeg er blokeret fra at kommunikere med ham og har screenshot af vores korrespondance samt hans navn og adresse og dokumentation for min pengeoverførsel til ham. Hvad kan jeg gøre nu?

Forbrugermeningen svarer:

Det er en nem lille sag for dig, fordi du kan bevise du har betalt, men sælger skal kunne bevise at han har leveret. Du kan derfor uden problemer hæve købet og det gør du ved at følge vores guide her:

Sådan laver du en påkravsskrivelse