Skanderborg festival

Svindel med billetter til Skanderborg festival

Lise spørger:

Jeg lavede for 3 uger siden et opslag på DBA vedr billetter, som jeg søger til Skanderborg festival. Jeg får en mail fra et par, som sælger deres. For at gøre en lang historie kort, overfører jeg 4440 via bankoverførsel, men hun holder mig hen med billetterne. Da jeg ønsker at annullere handlen og få pengene ført retur, går hun med til dette, men holder mig også hen med dette.. Nu kører vi på 2. Uge, hvor hun hver 2-3 dag siger, at hun nok skal tilbageføre (senest har hun skrevet, at de er overført), men jeg har endnu ikke set de penge!!
Håber I kan hjælpe mig med hvordan jeg griber dette an?

Forbrugermeningen svarer:

Du skal anmelde sagen til Politiet, da de er de eneste der kan få oplysninger fra banken om hvem der har modtaget pengene.