Pomeranian hund

Svindel med Pomeranian hund

Dianna spørger:

Jeg har i sidste sommer købt, en Pomeranian hund via Dba og har stadig annoncen, selvom den ikke er aktiv længere. Vi aftalte 2000 kr og jeg afhentede samme aften, jeg havde 900 kr kontanter og overført 1100 kr til hendes konto, jeg har stadig hendes konto nr men fik selvfølgelig ingen bevis for kontanter. Hunden havde problemer med tænderne som sælger ikke oplyser mig om, men ellers var den også aggressiv og det havde sælgeren heller ikke informeret mig om. Vi aftalte at hvis det ikke gik godt og jeg vil sælge ham videre, så måtte jeg gerne aflevere hunden og får min penge tilbage. Så derfor tog jeg hunden tilbage til hende på baggrund af det nævnte begrundelser øverst.

Idet at det var omkring miden af måneden fik jeg ikke nogen penge og hun sagde at hun vil overført dem til mig til den første….
Selvfølgelig får jeg ingen penge og hun siger at der var noget galt med banken og at pengene var bliv overført til en anden, det tror jeg ikke på!

Og så går der mange måneder hvor vi skriver sammen, hun finder på alt mulig mærkelig historie, med at hun er indlagt med hjernepropper og hvad ved jeg! Til sidst skriver jeg at der er gået omkring 8 måneder uden at jeg har fået min penge tilbage, så nu vil jeg anmelde hende! Spørgsmålet er nu om Politiet tager sådanne sager alvorligt?

Forbrugermeningen svarer:

Det gør de ikke, for dette er ikke en Politisag, men istedet et civilt søgsmål, idet du ikke har været udsat for svindel, men istedet manglende betaling. Du skal derfor følge vores guide lige her: Sådan får du dine penge tilbage!