Kopisko

Billig kopitøj solgt som originaler

Mogens skriver:

Jeg vil gerne anmelde et firma som tilsyneladende har en webshop i england ,men holder til i HongKong. De ha en fin hjemmeside med mærkevare tøj og priserne er stort set som i dk, det var en udgået jakke jeg ville have.
Betalte og fik en bekræftelse og en notits om at jeg ikke skulle undre mig over at der stod et kinesisk navn i netbanken
blev lidt betænkelig og sendte en mail som ikke blev besvaret.snakkede med min bank som syntes jeg skulle se tiden an og fik 4 dage efter en mail fra dhl som havde afhentet en pakke i hongkong. Fik så pakken leveret og hvad ser man ,en indlægs seddel hvor der står “mens tshirt” og pakken indeholdt en billig kopijakke. det drejer sig om : www.thepowderlounge.co.uk (link fører til 18+ side (red.))

Forbrugermeningen svarer:

Det er desværre en af den slags sager vi meget ofte ser. Uheldigvis for dig er det i firmaets hjemland at sagen har juridisk base, så du må nok anse pengene som tabt.