Dr.dre Beats hovedtelefoner

Svindel via DBA

Linh spørger:

For 3 dage siden havde jeg købt Dr.dre Beats hovedtelefoner for 600 kroner. Sælgeren var sikker på at hun/han havde sendt produktet til mig da jeg spurgte. Men indtil i dag har jeg stadig ikke fået noget som helst og jeg hører intet fra sælgeren. Jeg har prøvet at logge ind på DBA med en anden konto og spurgt personen om at hovedtalerfonerne er solgt. De skrev tilbage med det samme og spørge om mit bud. Derfor ved jeg at jeg er blevet snydt. Det ser ud til at svindleren gerne vil snyde flere brugere. Jeg håber at I kan stoppe det her.

Forbrugermeningen svarer:

Hvad du skal gøre her, kommer helt an på om du kender identiteten på personen eller ej. Hvis du kender sælgerens navn, adresse osv. skal du starte en småsagsprocess, som du kan læse mere om her: Få dine penge tilbage

Hvis du ikke kender identiteten, skal du melde sagen til din lokale Politikreds, som derefter vil tage sig af det.