Snydt af odds gruppen på facebook

Snydt af odds gruppen

Jonas spørger:

Jeg har været medlem af en odds gruppe på facebook, hvor man betaler for at få gode odds, så man selv kan høste en god profit. Det er gået godt, og firmaet jeg brugte holdte deres ord. De har sidenhen skifter navn og koncept. Nu opererer de med lidt større summer, og man skal bare give dem penge, som de så “spiller op”, og derefter tager de en provision af den gevinst man har fået. Jeg har betalte for ydelsen, og de lovede en status, hver aften. De holdte ord, og alt var af den bedste service indtil jeg indbetalte provisionen til dem. (jeg fik ingen penge først). De har derefter ikke udbetalt den gevinst de lovede, og havde en klar garanti om, og jeg er derfor blevet snydt. Jeg har mistet omkring 4080kr i alt.

– hvordan skal jeg tage denne sag videre?

Forbrugermeningen svarer:

Det kommer helt an på om du har navn og adresse på den eller dem du har handlet med. Hvis du har så kan du i den grad gøre noget, nemlig at følge vores guide her:

Sådan laver du en påkravsskrivelse.

Hvis du ikke har andet end den bankkonto du betalte på, så skal du melde sagen til Politiet, der så kan finde ejeren af bankkontoen og gå videre derfra.