Isabel marant støvler

Advarsel mod autokon.dk

Vibeke skriver:

Min datter har købt et par Isabel Marant støvler på et site ved navn: autokon.dk. Hun købte og betalte dem den 6. juni 2016 (skulle bruges til hendes studenterkørsel i morgen), og har lige siden forgæves forsøgt, at skrive til dem – intet sker.

Jeg har også skrevet mails, da der intet telefon nummer findes på firmaet. Det autokon.dk der dukker op, er et autoværksted som oplyste mig, at jeg IKKE er den første der har ringet – og at sitet, så vidt han vidste – allerede var anmeldt til politiet.

Der er “bag” adresse “autokon.dk” en mail: lison.salemanager@Gmail.com” – den reagerer heller ikke på noget som helst.
Jeg formoder, at min datters penge er tabt? Kan hun få noget retur fra banken?

Hvad kan jeg yderligere foretage mig? Glæder mig til at høre fra jer.

Forbrugermeningen svarer:

www.dk-hostmaster.dk kan man se hvem der står bag alle .dk-domæner og i dette tilfælde er det en amerikaner. Det er derfor igennem de amerikanske myndigheder du skal rejse din sag hvis du vil have erstatning.

Vores råd er derfor at anse pengene for tabt og kontroller hvem du handler med inden du køber noget online.