Taske

Jeg vil have mine penge tilbage

Tina spørger:

Jeg er blevet snydt af en pige, fordi jeg skulle købe en taske til 450 kr! Hun fik aldrig sendt tasken, men hun sagde hun havde sendt den, og efter noget tid sagde hun så at den var kommet hjem til hende igen, så har jeg sagt til hende hun bare skal sende mine penge tilbage, men hun har aldrig sendt mine penge tilbage, men hun kommer med mange undskyldninger. Feks. hun ville sende dem snart, og sådan nogle ting. Hvad gør jeg?

Forbrugermeningen svarer:

Du står her med et helt klassisk krav som du uden problemer kan få en dom på. I korrespondancen anerkender pigen jo at have modtaget pengene og lover også at sende dem retur. Du skal derfor starte med at sende en påkravsskrivelse til hende hvor du beder hende om at sende pengene til din konto og skriver at de skal være der inden 10 dage. Derefter kan du sende en rykker og tillægge 100 kroner i rykkergebyr, og herefter er du klar til at åbne en småsag ved retten. Du kan se hvordan det foregår her.