Ur solgt og sendt til England under falske forudsætninger

Mads spørger:

Hej, jeg ønsker noget rådgivning. Jeg har solgt mit ur til en fra England, og sendt det den 10 december. Jeg har så været ude for at alle de PayPal mail jeg har modtaget har været falske, men set fuldstændig originale ud, det fandt jeg ud af da jeg ringede til PayPal til morges. Jeg sendte pakken gennem Post Nord ved Meny i Hjallese. Jeg ringer omgående til Post Nord for at få pakken stoppet, men når det lige netop er England kan de intet gøre, og posthuset som modtager pakken i London vil hellere ikke gøre noget, så er fuldstændig på bar bund. Post Nord fortæller mig at pakken nok først er fremme onsdag/torsdag, men ikke er til at vide. Er der nogen form for rådgivning i kan give mig så jeg kan komme ordentligt ud af denne meget ubehagelige situation, da det et dyrt ur, og jeg bare ikke har tænkt mig om inden jeg sendte det. håber virkelig meget at i kan hjælpe mig 🙂

Forbrugermeningen svarer:

Problemet er at al rådgivning og Jura hører til under Engelsk lovgivning, for det er der uret befinder sig.

Vi kan kun hjælpe med danske juridiske problemstillinger, så dit bedste bud er nok at tage fat i det britiske Politi og anmelde sagen der. Du kan evt, starte hos den danske ambassade i England, men det er sikkert at der ikke er nogen danske myndigheder der kan hjælpe dig.