tallerken

Svindel med Royal Copenhagen tallerkener

Emilie spørger:

Hej med jer!
Jeg står i den kedelige situation, at jeg ikke har fået en pakke med Royal Copenhagen tallerkner, som jeg har betalt for gennem DBA. Jeg har skrevet til DBA og GLS, og begge siger, at jeg skal skrive til afsender. Der gik lang tid før, at jeg fik svar, men til sidst skrev hun således:

Hej Emilie
Jeg må indrømme at jeg flere gange har begået
den fejl, at putte pakker sendt som GSL ind i buret efter lukketid på posthuset nede i Brugsen.

Har gjort det 3-4 gange indtil en pakke som
din ikke kom frem. Gik ned på postkontoret i Brugsen hvor jeg for første gang fik at vide, det altså kun var af venlighed de havde taget mine pakker med de andre gange, men at jeg ikke altid kunne regne med det.
Heldigvis lå pakken stadigvæk på posthuset
og jeg kunne sende den igen på rigtig vis.
At sende med pakke label via DBA er nyt for
mig og derfor fejlen.

Desværre er din pakke pist borte, jeg troede
naturligvis det samme var sket med pakken til dig, og jeg har undersøgt det via postkontoret og desværre er den der ikke.
Jeg er virkelig ked af det, og aner ikke
hvad jeg skal stille op.
Jeg har stået midt i en grim skilsmisse med
to børn, flytning og hussalg. Derfor er mit manglende overskud desværre gået ud over dig, da jeg ikke har magtet at svare på dine beskeder.
Er oprigtig ked af det, og ville ønske du
havde dine tallerkener.
Med venlig hilsen ******

Jeg synes selv, at det er hendes ansvar, men det mener hun ikke. Derfor vil jeg skrive til jer inden, at jeg går videre med sagen. Er det min eller hendes ansvar? og hvad kan jeg gøre nu? Jeg mangler 1300kr og hun vil ikke sende dem tilbage, også selvom jeg har skrevet med hende.

Forbrugermeningen svarer:

Dette lugter langt væk af svindel. HVIS hun havde sendt med DBA pakkelabel fra GLS så havde hun fået et trackingnummer så alle kunne se hvor pakken er. HVIS hun havde sendt via GLS så er der en forsikring på pakkens indhold. Det lyder langt mere som en indøvet historie der er blevet brugt nogle gange.

Uanset om det er eller ej, så har du et krav som du med 100% sikkerhed kan vinde en sag med. Du skal derfor starte med at sende hende en påkravsskrivelse og det kan du se her hvordan du går:

Sådan laver du en påkravsskrivelse.