Politianmeldelse

Kan man rejse et civil søgsmål hvis man mangler navn og adresse?

Christian spørger:

Jeg vil gerne lave et civilt søgsmål mod en person, som lovede to billetter sendt til min dør, men de kom aldrig. Personen virkede meget reel og har dog også erkendt at der er sket en misforståelse (eller han har svindlet), og lovede at sende pengene retur, men de er aldrig kommet. Og nu virker hans telefon nummer ikke længere, hvilket virker meget bekymrende.

Jeg vil gerne lave et civilt søgsmål, så jeg kan få informationer fra Danske Bank udfra de bank oplysninger.

Jeg vil SMS-samtaler, e-mail korrespondance, et mail adresse, et telefon nummer og bank oplysninger.

Forbrugermeningen svarer:

Du kan ikke starte et civilt søgsmål hvis du ikke kender navn og adresse på den person du vil sagsøge. Hvis du mangler de data er din eneste udvej at anmelde det til Politiet som bedrageri. Politiet vil så tage dit erstatningskrav med i sagen.