Svindel med billetter

Svindel med billetter via DBA

Sarah spørger:

Jeg har haft en korrespondance med en dba bruger og sendte ham pengene for 2 ugers siden, og modtog aldrig mine billetter. Hab forsikrede mig, at det ikke var svindel, men har siden ikke svaret mine beskeder. Han skrev endda,
at han havde sendt mig billetterne.

Jeg vil gerne anmelde det til politiet. Det drejer sig om 1500kr som han har tyvstjålet fra mig. Hvor skal jeg anmelde det, og hvad kan de gøre?

Jeg fandt ud af hvor hans bankkonto nummer hørte til henne, og selvom banken ikke oplyste hans rigtige navn, anbefalede de at jeg anmelder det. Han havde endda oprettet en falsk Facebook profil i det navn, hvor han heller ikke har svaret på mine henvendelser.

Han har direkte løjet over for mig og jeg må mu skuffe en 16 årig pige pga ham. Det er så usselt.

Vil i venligst rådgive mig til hvad jeg skal stille op? Jeg vil anmelde det. Hvordan gør jeg ?

Forbrugermeningen svarer:

Det er faktisk relativt simpelt, for du skal kontakte din lokale Politikreds, som du kan finde lige her: www.politi.dk

Politiet har pligt til at tage alle anmeldelser seriøst og denne sag bør være ret så nem for dem at klare, for du kan bevise du har betalt, men sælgeren kan ikke bevise billetterne er sendt.