Groupon

Køb via Groupon

Lene spørger:

Jeg har en røremaskine der er købt efteråret 2015 igennem Groupon.  Denne maskine er gået i stykker, jeg vil gerne have kontakt med Groupon så jeg kan få lavet maskinen, men når man går på deres hjemmeside, så bliver man omdirigeret til en anden side hvor der står at Groupon har afviklet sine aktiviteter i Danmark, men har man spørgsmål kan man henvende sig på mail til deres kundeservice. Nu har jeg skrevet 2 mails, men de svarer ikke. Hvad gør man i sådanne et tilfælde, jeg synes det er meget ærgerligt at stå med en røremaskine på lidt over 6 mdr. som ikke virker, og jeg aner ikke hvor jeg kan henvende mig.

Kan i give et godt råd til hvad jeg kan gøre?

Forbrugermeningen svarer:

Groupon er som regel blot et mellemled, ligesom alle andre dealsites, derfor er det ikke dem du har handlet med, men højest sandsynligt et dansk firma. Hvis du stadig har dokumentationen så vil der også stå hvem du får tilbuddet fra, og så kan du rette henvendelse der.