Date fra istanbul

Svindler daten

Det hele startede som en dejlig skriftlig korrespondance, hvor al alting lod til at være fryd og gammen. Men den begyndende romance, tog pludselig en drejning og kærlighedshistorien blev en helt anden end først antaget. En af vores læsere henvendte sig til os, da hun stødte på en helt særlig mand i kærlighedens cyper space. Hun mødte nemlig Andy, som viste sig at være en snu svindler date, der ikke havde kærlighed og parforhold på tapetet, men pengeafpresning .

Kære Forbrugermeningen

Jeg har været udsat for bedrageri via en date som jeg mødte på dating side match.com. Jeg troede fast og fast på at jeg havde mødt den store kærlighed og selvom jeg aldrig nåede at møde ham troede jeg på alt hvad han sendte af billeder og dokumentation(se vedlagte). Desværre kan jeg nu se at mange andre kvinder er blevet snydt på samme måde.

Jeg mødte Andy den 17. maj 2016 via match.com. Han oplyste at han boede i Aalborg sammen by som mig men var i lufthavnen på vej til et forretningsmøde i Istanbul. Vi kommunikerede daglig på mobil via Hangouts men jeg så aldrig Andy i i virkeligheden. Jeg blev forelsket i ham og den måde som han talte på til mig og det han skrev. Jeg burde have set faresignalerne men desværre blev jeg overrumlet over den måde han beskrev vores fremtid men sin søn March.

Hans forrretningsaftale kom til at koste mere end han havde regnet med og da begik jeg den første fejl og lagde penge ud for dette. Andy var i Istanbul for at tage imod nogle containere med møbler fra Indonesien til København, han oplyste at tyrkerne havde pakket skibet forkert og nu var nogle af containerne ved at synke, hvilket ville ruinere alt det han havde arbejdet for at opnå. Da jeg havde lagt disse penge ud sendte Andy en kopi af flyvebillet med bording nummer så jeg kunne se at han var på vej hjem nu. På vej til lufthavnen i Istanbul den 23. juni 2016, kørte taxaen galt og Andy blev indlagt på hospitalet(Bay Hastanesi Hospital, Istanbul) hvor han brækkede benene og slemt såret. Andy sendte billeder af ham selv med bandager og diverse slanger. Da han skulle udskrives have han ikke penge til at betale regningerne som indløb i de 2 uger han var indlagt.

Jeg var jo så naiv at jeg lagde ud for disse regninger og endvidere en medicinsk dokumentation på at han kunne flyve hjem, det forlangte KLM flyselskabet. Andy skulle efter planen lande i København den 12. august 2016 men dukkede aldrig op og det sidste jeg høre på Hangout var “you are my life darling” den 11. juni 2016.

Jeg ved ikke om dette er det rigtige sted at fortælle min historie, jeg tror ikke på at jeg får de 100.000 kr tilbage jeg har lagt ud men vil gerne skåne andre kvinder for lignende. Han forsøgt at få den amerikanske ambassade i København til at identificer om han er en fake men det kan de ikke hjælpe med og anbefalede at kontakte politiet.


Jeg har været ved politiet men de tog det ikke særligt seriøst. Vil bare skrive en svindels anmeldelse. De ville ikke hjælpe med at tjekke hans identitet. Har du et bedre råd? Jeg glemte at skrive til dig at jeg gerne vil fremstå anonym da jeg har en offentlig stilling. Det er kun mon nærmeste familie der ved besked om denne historie.